Aanpak

Samen met jullie wil ik meedenken. In het eerste gesprek inventariseren we de problemen en bekijken we welke doelen jullie zouden willen bereiken. Als jullie het gevoel hebben dat er een klik is volgt de behandeling. Ik streef er naar om samen met jullie in 10 gesprekken de doelen te behalen. Na 5 gesprekken bekijken we samen hoe de stand van zaken is. De sessies vinden bij mij thuis plaats. Afspraken maken in de avond en in het weekend is ook mogelijk.Je hoeft dan ook geen hoger tarief te betalen.

Sinds kort geef ik samen met een collega de cursus Houd me vast , gebaseerd op de methodiek van Sue Johnson . Hierin werken we met 3 stellen . We doen huiswerkopdrachten en samen zullen jullie door de erkenning en de herkenning de verbondenheid opnieuw gaan voelen .

Via de website kan je ook opgeven ga naar mijn mailadres bij contact en meld je aan voor een informatie avond . Mijn collega en ik zullen samen met jou en je partner informatie geven wat de cursus precies inhoudt.

Ik probeer zo zorgvuldig mogelijk te werken, mocht u niet tevreden zijn, dan ben ik aangesloten bij een geschillencommissie SoloPartners (lidnr. 105828).